Onze visie is het aanbieden van duurzaam onderwijs met de focus op ondernemerschap en gebaseerd op de individuele behoeften en noden van leerlingen.

Vaak zijn in het huidige schoolsysteem klasgroepen zeer groot en per leeftijd gecategoriseerd. Met het organiseren van onderwijs op individueel niveau, met behulp van leerlijnen en niet gegroepeerd per leerjaren, is het mogelijk om de grenzen tussen kleuter-, lager-, en secundair onderwijs open te gooien en kinderen op een kleinschalige manier op hun eigen tempo te laten werken. Want wat met een kind in de laatste kleuterklas of het 6de leerjaar dat al uitdaging van het lager onderwijs of het 1e middelbaar nodig heeft?

Onze missie is het vinden van een juiste balans op school voor zowel leerlingen, leraren als ouders. Want hoe zit het met het groot aantal leerlingen dat reeds van jongs af aan schoolmoe is, met de 4 op 10 leraren die een burn-out riskeren of met een ouder die stress heeft omdat hij geen vakantieopvang vindt?

We willen streven naar een duurzame school met focus op ondernemerschap, waar het eigen ritme centraal staat en ieder kind op zijn eigen tempo kan werken in een moderne en aangename schoolomgeving.

Debbie Goudriaan, oprichter

  • White Instagram Icon

© Copyright 2019 by MONDOMIO vzw. 

Contact

Tel: 011 19 19 19

Email: info@mondomio.be

Adres

Tramstraat 43

3970 Leopoldsburg (B)